KookJij

Paprikasla

Een heerlijk paprikasla recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Bijgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo & Elke
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Paprikasla te bereiden

Paprika in reepjes snijden.
Sjalotjes fijn snijden.
Meng de boven vernoemde ingredienten en serveer zeer fris.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo Gerard van der Leeuw, ik hou ook van verse kruiden maar in geval van nood onverwacht bezoek, proberen iets lekkers op tafel te serveren met de middelen die je hebt. En ze hebben gesmuld met of zonder aromat :);):p
Gerard van der Leeuw

Gerard van der Leeuw zegt:
Lekker, maar asjeblieft geen aromat... neem toch gewoon verse kruiden, zout en peper. Aromat is kunstmatig....