KookJij

Papardelle al arrabiata

Een heerlijk papardelle al arrabiata recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Papardelle al arrabiata te bereiden

Snij de ui, look en de chilipepers (zonder zaadjes) fijn. Stoof in de olijfolie. Voeg de in stukken gesneden tomaat toe en laat even doorkoken. Kruid met zout.

Voeg de tomatensaus toe en laat nog even doorkoken. Kook ondertussen de papardelle al dente in een grote hoeveelheid gezouten water. Giet af, voeg bij de saus en roer voorzichtig door elkaar.

Verdeel de pasta over warme pastaborden. Schaaf er aan tafel de Parmezaanse kaas over.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst