KookJij

Paasnestje met pistache-ijs

Een heerlijk paasnestje met pistache-ijs recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 5 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: smoefel
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Paasnestje met pistache-ijs te bereiden

Neem bij voorkeur schuimbatons die gevuld kunnen worden, roomijs met pistachenoten en kleine gekleurde paaseitjes als garnering.

Zet de schuimbakjes op de borden. Schep uit het ijs met de ijsbolletjestang bolletjes en leg deze in het schuimbakje. Roer de advocaat los met de room en schep de saus rond het bakje. Garneer het geheel met de paaseitjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst