Recept
« Terug naar recepten
					
						Paasnestje met pistache-ijs 
						PT5M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Paasnestje met pistache-ijs
Een heerlijk paasnestje met pistache-ijs  recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erika Laleman
								
																
									Bereidingstijd:
									 5 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Speciale gelegenheden - Pasen
- > Nagerechten - Koud
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									smoefel
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Paasnestje met pistache-ijs te bereiden
Neem bij voorkeur schuimbatons die gevuld kunnen worden, roomijs met pistachenoten en kleine gekleurde paaseitjes als garnering. 
Zet de schuimbakjes op de borden. Schep uit het ijs met de ijsbolletjestang bolletjes en leg deze in het schuimbakje. Roer de advocaat los met de room en schep de saus rond het bakje. Garneer het geheel met de paaseitjes.
									Zet de schuimbakjes op de borden. Schep uit het ijs met de ijsbolletjestang bolletjes en leg deze in het schuimbakje. Roer de advocaat los met de room en schep de saus rond het bakje. Garneer het geheel met de paaseitjes.
 
                    
 
					