Lekker met mijn Citroenrisotto (zie mijn recept) of met aardappelpuree
Het recept van de rucolapesto vind je bij mijn recepten " Pittige rucolapesto". 
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Oven gegaarde zalm met rucolapesto en rauwe ham
						PT10M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Oven gegaarde zalm met rucolapesto en rauwe ham
De zalm wordt met een laagje rucolapesto en een plakje rauwe ham gegaard in de oven. Na plm. 10 - 15 minuten heb je een lekker mals stukje zalm op je bord.
            
            
					
									Recept van:
									Petra Wiggers
								
																
									Bereidingstijd:
									 10 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Oven gegaarde zalm met rucolapesto en rauwe ham te bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 graden boven- en onderwarmte.
- Leg de zalm in de ovenschaal. Smeer de bovenkan ivan de zalm in met de pesto. Leg er een plak rauwe ham op.
- Zet de schaal plm. 10 - 15 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
- Prik na 10 minuten even in de zalm of deze goed is.
 
                    





 
					
