Recept
« Terug naar recepten
					
						Oven gebakken aardappeltortilla
						PT50M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Oven gebakken aardappeltortilla
Een heerlijk oven gebakken aardappeltortilla recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Lies  Melein
								
																
									Bereidingstijd:
									 50 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Spanje
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									patapas
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Oven gebakken aardappeltortilla te bereiden
 Verwarm de oven voor op 200C (stand 6 ).
Maak de aardappelen schoon en snijd ze in dikke schijven.
Doe de aardappelen in een pan en voeg kokend water toe tot ze net onder water staan. Laat 15 a 20 minuten suderen tot ze zacht zijn. Laat uitlekken .
Leg bakpapier in 2 ronde cakevormen van 20 cm. Meng alle ingredienten en doe alles in de vormen. Strooi er wat kaas over.
Zet de vormen 25-30 minuten in de oven tot alles luchtig, omhooggestegen en goudbruin is. Dien op met een tomaat-uisalsa en seizoensgroenten.
 
										Maak de aardappelen schoon en snijd ze in dikke schijven.
Doe de aardappelen in een pan en voeg kokend water toe tot ze net onder water staan. Laat 15 a 20 minuten suderen tot ze zacht zijn. Laat uitlekken .
Leg bakpapier in 2 ronde cakevormen van 20 cm. Meng alle ingredienten en doe alles in de vormen. Strooi er wat kaas over.
Zet de vormen 25-30 minuten in de oven tot alles luchtig, omhooggestegen en goudbruin is. Dien op met een tomaat-uisalsa en seizoensgroenten.
Mijn kookverhaal (Lies Melein)
Ook lekker koud
									
                    