KookJij

Omelet goed gevuld

Overschotjes van groenten even opwerken in een omelet.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Omelet goed gevuld te bereiden

  1. Eikes loskloppen met de room en kruiden met peper en zout. Tomaat halveren en in schijven snijden. Ajuin in zeer fijne ringen snijden. De aardappel in blokjes snijden de bloemkool in kleine roosjes verdelen. Stoof de ajuin samen met de tomaat even aan voeg de aardappel en bloemkool toe. Vervolgens de eimassa erover verdelen kruid een beetje met de oregano af laat even stollen. Zet de pan onder de grill en laat verder garen. Serveer er meergranenbrood bij.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst