Recept
« Terug naar recepten
					
						Noordzeevisfluweelsoepje
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Noordzeevisfluweelsoepje
Een heerlijk noordzeevisfluweelsoepje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									vishandel Vandermaesen
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Noordzeevisfluweelsoepje te bereiden
De wortelen en de prei wassen, schoonmaken en in kleine blokjes snijden.
De boter smelten in een pan en de fijngesneden groenten glazig fruiten.
De visfumet en de room bij de groenten voegen, al roerend aan de kook brengen en de visblokjes erin pocheren.
Net vóór het opdienen de garnalen en de mosselen toevoegen en op smaak brengen met peper en zout. Serveren in warme soepkommen en rijkelijk bestrooien met gehakte peterselie.
 
                    




 
					