Recept
« Terug naar recepten
					
						Nazomers kiprolletje
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Nazomers kiprolletje
Een heerlijk nazomers kiprolletje recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Astrid de Vries
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Dieet & Slank - Voorgerecht
- > Makkelijk & snel - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											6
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Afrika
								
																								
									Keuken:
									Afrikaanse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Nazomers kiprolletje te bereiden
  Kipfilets tussen een vel plasticfolie plat slaan.
Nieuw stuk plasticfolie nemen en kipfilet hierop leggen. Bestrooien met vers gemalen peper en zout.
Op elke kipfilet een stuk Buffelmozarella en blaadje basilicum en een el. tomatenstukjes leggen en strak oprollen ( de uiteinde tegendraads draaien). Nieuw stuk plasticfolie neerleggen en rolletje op dezelfde wijze nogmaals oprollen. 5 min. in de koelkast leggen en daarna in de stoompan 15 min stomen. Iets laten afkoelen en de kiprolletjes uitpakken en in mooie plakjes snijden.
										Nieuw stuk plasticfolie nemen en kipfilet hierop leggen. Bestrooien met vers gemalen peper en zout.
Op elke kipfilet een stuk Buffelmozarella en blaadje basilicum en een el. tomatenstukjes leggen en strak oprollen ( de uiteinde tegendraads draaien). Nieuw stuk plasticfolie neerleggen en rolletje op dezelfde wijze nogmaals oprollen. 5 min. in de koelkast leggen en daarna in de stoompan 15 min stomen. Iets laten afkoelen en de kiprolletjes uitpakken en in mooie plakjes snijden.
Mijn kookverhaal (Astrid de Vries)
Mijn eerder beschreven "Snelle paprikasaus" als een spiegeltje op een bordje scheppen en daarin de plakjes kiprol neerleggen. 
									 
                    





 
					
liske zegt: