KookJij

Mousse van gerookte forel

Fijngemaakte forel gemengd met o.a roomkaas en een scheutje cognac. Lekker op een toastje of op een plakje stokbrood.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
  2. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mousse van gerookte forel te bereiden

 
  1. Sjalotje heel fijn snipperen. Forelfilet met een vork fijn prakken ssmen met het sjalotje. Vermengen met roomkaas.Op smaak brengen met zout, peper, cognac en citroensap.
  2. Overdoen in spuitzak en in koelkast bewaren.
  3. Brood aan beide zijden roosteren. Laten afkoelen. In plastic zak bewaren.
  4. Doe wat sla op een bordje. Geroosterd brood er op leggen. Forelmousse erop spuiten. Eventueel garneren met wat peterselie.

Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)

Ik heb dit een keer gemaakt met bladerdeeg als voorgerecht. Was een succes.
Bladerdeeg in vieren gesneden. Gebakken en daarna dwars doorgesneden. Gevuld met de forelmousse.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst