KookJij

Monchou Taartje

Een heerlijk monchou taartje recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
  2. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Monchou Taartje te bereiden

- De koeken fijn maken in plastic zak met de deegroller, dan de jam en boter eronder (is voor de taart bodem).
-Slagroom stijfkloppen met de klopvast, dan de vanille suiker, en basterdsuiker toevoegen en de Monchou eronder doen.
-De springvorm bedekken met het vetvrije bakpapier, bekleden met het deeg van de koeken/jam en boter.
-Goed aandrukken en gelijkmatig verdelen.
-Hier bovenop de vulling scheppen en goed verdelen.
-Dan in koelkast plaatsen en min. 1 tot 2 uur laten opstijven (of langer).

Mijn kookverhaal (jose aarns)

Serveren met warme (zure) kersen. een paar er bovenop, de rest ernaast.
Eventueel met een toefje slagroom.
(Ook mogelijk met een ander soort fruit)

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jose

jose zegt:
De bedoeling is ook om er een klein puntje van te serveren, wat de smaak betreft .....daar verschillen de meningen en smaken van,helaas voor jou dat het tegen gevallen is , doe mijn best!;)
lotte4

lotte4 zegt:
heb het gemaakt zoals je beschreven hebt maar vind ze wat smaak erg tegen vallen erg tegen vallen.
zijn erg machtig om ze als dessert te serveren