Serveren met warme (zure) kersen. een paar er bovenop, de rest ernaast.
Eventueel met een toefje slagroom.
(Ook mogelijk met een ander soort fruit)
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Monchou Taartje
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Monchou Taartje
Een heerlijk monchou taartje recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									jose aarns
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									8 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Nagerechten - Koud
 - > Taarten, gebak & ijs - Gebak
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											7
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Onbekend
								
																																
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Monchou Taartje te bereiden
  - De koeken fijn maken in plastic zak met de deegroller, dan de jam en boter eronder (is voor de taart bodem).
-Slagroom stijfkloppen met de klopvast, dan de vanille suiker, en basterdsuiker toevoegen en de Monchou eronder doen.
-De springvorm bedekken met het vetvrije bakpapier, bekleden met het deeg van de koeken/jam en boter.
-Goed aandrukken en gelijkmatig verdelen.
-Hier bovenop de vulling scheppen en goed verdelen.
-Dan in koelkast plaatsen en min. 1 tot 2 uur laten opstijven (of langer).
										-Slagroom stijfkloppen met de klopvast, dan de vanille suiker, en basterdsuiker toevoegen en de Monchou eronder doen.
-De springvorm bedekken met het vetvrije bakpapier, bekleden met het deeg van de koeken/jam en boter.
-Goed aandrukken en gelijkmatig verdelen.
-Hier bovenop de vulling scheppen en goed verdelen.
-Dan in koelkast plaatsen en min. 1 tot 2 uur laten opstijven (of langer).
Mijn kookverhaal (jose aarns)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lotte4 zegt:
zijn erg machtig om ze als dessert te serveren
                    
jose zegt: