KookJij

Moeders boterkoek

Een heerlijk moeders boterkoek recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Moeders boterkoek te bereiden

Doe alle ingredienten in een beslagkom en kneed alles goed door elkaar.
Het deeg in een goed ingesmeerde springvorm doen en een beetje gelijk verdelen

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Beste Els,
Persoonlijk zou ik de koek bakken op 170 graden en dan aan het eind even controleren qua kleur. Evt nog 10 minuutjes door laten bakken.
Groetjes,
Anna
Els Meeuwsen

Els Meeuwsen zegt:
hoeveel graden ????
Pietje en Petra

Pietje en Petra zegt:
Echt een heeeeerlijk recept ! Ik en mijn vrouw hebben ervan gesmuld ! :D:D:p:p
wilma b vd heide

wilma b vd heide zegt:
Als laatste voeg ik nog een paar heerlijke walnoten toe, dit maakt de boterkoek heel speciaal en nog lekkerder!
Gr.Wilma
fiona

fiona zegt:
:p
Goed gekeurd :D
barbara

barbara zegt:
Eh... hoort dit wel in de categorie dieet en slank of mis ik iets?:):):):):):)
Lola

Lola zegt:
Ik ga het trakteren;);):D:D
Lydia

Lydia zegt:
super lekker :p ;);):)
Fie

Fie zegt:
Jammy!!:)
clauwii

clauwii zegt:
Jummy!!;)