KookJij

Met Hollandse garnalen gevulde paddenstoelen

Een heerlijk met hollandse garnalen gevulde paddenstoelen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Met Hollandse garnalen gevulde paddenstoelen te bereiden

Borstel de champignons schoon. Verwijder de steeltjes, hak ze fijn en schep de stukjes in de champignonhoedjes. Champignons gedurende drie minuten opwarmen in magnetron.
In pannetje champignonvocht, room en kaas opwarmen. Drie minuten laten inkoken en op smaak brengen met peper en zout.
Champignons vullen met garnalen. Saus erover lepelen en versieren met takje peterselie.
Serveren op amuselepels op een bordje met papieren kant.
Garneren met takje peterselie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Ja, dat klopt. En het sausje gaat over de gevulde champignons.
Succes!;)
Dirk

Dirk zegt:
Hoi, ik had een vraag, champignonvocht komt dat als je ze verwarmt hebt in de magnetron en de boter waar gebruik ik dat voor .Misschien kan je me helpen .groeten Dirk:):)