VOOR DE GROENTE PESTODRESSING
2 volle el Griekse yoghurt
1-2 el mayonaise
2 tl zachte mosterd
3 tl groene pesto
1 stukje komkommer in kleine
blokjes gesneden
1/4 rode, gele en groene paprika
in kleine blokjes gesneden
5 radijsjes in kleine blokjes
gesneden
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						Maaltijdsalade met GROENTE - pestodressing en warm gerookte zalm....
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Maaltijdsalade met GROENTE - pestodressing en warm gerookte zalm....
Deze snelle maaltijdsalade na een lange fietstocht viel bij ons erg in de
smaak. Maak de groente-pestodressing al van te voren klaar. De smaken
krijgen dan ruim de tijd om in te trekken en ben je nog sneller klaar. Wij
hebben in elk geval ervan gesmuld.
            
            
					
									Recept van:
									Lidy Berkx
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									1 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Maaltijdsalade met GROENTE - pestodressing en warm gerookte zalm.... te bereiden
- Roer de Griekse Yoghurt, mayonaise, mosterd en pesto tot een dressing en proef even.
- Voeg zo nodig meer pesto toe.
- Voeg alle in blokjes gesneden groente toe , roer alles goed door elkaar en zet een half uurtje opzij om de smaken te laten intrekken.
- SALADE OPBOUWEN
- Bedek het saladebord met ijsbergsla blaadjes.
- Verdeel er de gekozen salade over.
- Leg in het midden de groente- pestodressing.
- Verdeel er de stukjes zalm over, het ei, en garneer met cherrytomaatjes , komkommer en radijs. Leg er de doorgesneden en beboterde sneetjes geroosterd brood bij.
- Serveertip Ook lekker met gerookte kipfilet
 
                    


 
					