KookJij

Lekkerbekbanaan

Een heerlijk lekkerbekbanaan recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: ghislane
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lekkerbekbanaan te bereiden

Maak in holte banaan de schil in 1 flap los, snijdt de banaan in de lengte in, Schil niet beschadigen!!!, wrik een beetje open.
Bereidingswijze
Giet citroensap over de banaan, 1 theelepel bruine bastersuiker, 1 tl honing erin. Flap dicht, verpak het geheel in alu-folie, 25 minuten in oven van 180 graden (totdat de schil bruin wordt).
Serveertips
Serveer met slagroom.
Tip: kan ook in een magnetron gemaakt worden, dan de banaan in een schaal zetten en bestralen tot de schil bruin is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst