Recept
« Terug naar recepten
					
						Lekkerbekbanaan 
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Lekkerbekbanaan
Een heerlijk lekkerbekbanaan  recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									1 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Nagerechten - Koud
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									ghislane
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Lekkerbekbanaan te bereiden
Maak in holte banaan de schil in 1 flap los, snijdt de banaan in de lengte in, Schil niet beschadigen!!!, wrik een beetje open.
Bereidingswijze
Giet citroensap over de banaan, 1 theelepel bruine bastersuiker, 1 tl honing erin. Flap dicht, verpak het geheel in alu-folie, 25 minuten in oven van 180 graden (totdat de schil bruin wordt).
Serveertips
Serveer met slagroom.
Tip: kan ook in een magnetron gemaakt worden, dan de banaan in een schaal zetten en bestralen tot de schil bruin is.
									Bereidingswijze
Giet citroensap over de banaan, 1 theelepel bruine bastersuiker, 1 tl honing erin. Flap dicht, verpak het geheel in alu-folie, 25 minuten in oven van 180 graden (totdat de schil bruin wordt).
Serveertips
Serveer met slagroom.
Tip: kan ook in een magnetron gemaakt worden, dan de banaan in een schaal zetten en bestralen tot de schil bruin is.
 
                    
 
					