Recept
« Terug naar recepten
					
						Lange vingertaart
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Lange vingertaart
Een heerlijk lange vingertaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									10 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											4
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Lange vingertaart te bereiden
 Doe de (zachte) boter, de suiker en de vanillesuiker in een kom. Mix het goed door elkaar. In een andere kom de opkloppudding maken van het halve pakje puddingpoeder en de melk. 
De inhoud van beide kommen bij elkaar doen en weer goed mixen of roeren.
Er ontstaat een crême-achtig geheel.
Op een schaal twee rijen van 5 lange vingers tegen elkaar aan liggen.
Een laag crême erover heen strijken.
Twee rijen van 4 lange vingers er boven op.
Weer crême.
Twee rijen van drie lange vingers.
Enzovoort.
De laatste laag bestaat uit crême.
Over het geheel hagelslag strooien.
Natuurlijk kun je ook kleinere taartjes per persoon maken.
De onderste laag bestaat dan uit vier lange vingers op een rijtje.
  
 
									De inhoud van beide kommen bij elkaar doen en weer goed mixen of roeren.
Er ontstaat een crême-achtig geheel.
Op een schaal twee rijen van 5 lange vingers tegen elkaar aan liggen.
Een laag crême erover heen strijken.
Twee rijen van 4 lange vingers er boven op.
Weer crême.
Twee rijen van drie lange vingers.
Enzovoort.
De laatste laag bestaat uit crême.
Over het geheel hagelslag strooien.
Natuurlijk kun je ook kleinere taartjes per persoon maken.
De onderste laag bestaat dan uit vier lange vingers op een rijtje.
                    