Recept
« Terug naar recepten
					
						Kruidige visschotel uit de oven
						PT50M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Kruidige visschotel uit de oven
Een heerlijk kruidige visschotel uit de oven recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Siska-Anna Douma
								
																
									Bereidingstijd:
									 50 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											10
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Marokko
								
																								
									Keuken:
									Afrikaanse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Kruidige visschotel uit de oven te bereiden
 Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
Leg de visfilets in een beboterde ovenvaste schaal.
Vermeng de bleekselderie met de fijngehakte peterselie, knoflook, komijn en wat zout en peper in een kom.
Verdeel dit mengsel over de visfilets.
Leg de ringen ui, de plakjes aardappel en tomaat boven op de vis en bestrooi het geheel met oregano.
Vermeng in een pannetje de tomatenpuree, olijfolie, water, citroensap en sambal.
Breng dit aan de kook en laat alles ongeveer 5 minuten zachtjes doorkoken.
Schenk het mengsel over de vis en groenten in de schaal.
Bak het gerecht 40 minuten tot alle ingrediënten gaar zijn.
Serveer met een frisse salade of couscous.
									Leg de visfilets in een beboterde ovenvaste schaal.
Vermeng de bleekselderie met de fijngehakte peterselie, knoflook, komijn en wat zout en peper in een kom.
Verdeel dit mengsel over de visfilets.
Leg de ringen ui, de plakjes aardappel en tomaat boven op de vis en bestrooi het geheel met oregano.
Vermeng in een pannetje de tomatenpuree, olijfolie, water, citroensap en sambal.
Breng dit aan de kook en laat alles ongeveer 5 minuten zachtjes doorkoken.
Schenk het mengsel over de vis en groenten in de schaal.
Bak het gerecht 40 minuten tot alle ingrediënten gaar zijn.
Serveer met een frisse salade of couscous.
 
                    





 
					 
									 
									
Rene zegt:
Rene