Recept
« Terug naar recepten
Kruidige gehaktballetjes
PT90M
Kruidige gehaktballetjes
Een heerlijk kruidige gehaktballetjes recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kruidige gehaktballetjes te bereiden
Verhit de boter in een kleine pan.Fruit de ui 4 tot 5 min.in de hete boter.Doe intussen het brood in een kom en giet er het melk over.Laat het brood een paar min.weken.Doe het gehakt in de kom van de foodprocessor en doe er de gefruite ui,wat peper,zout de knoflook,oregano,paprikapoeder en het ei toe.Druk het brood uit en doe het bij het gehakt.Laat de machine een paar min.draaien zodat alle ingredïenten zich goed kunnen vermengen.Meng er de zure room door.Schep met mengsel in een kom en zet het afgedekt 1 uur in de koelkast.Maak met ingeoliende handen gehaktballetjes.Verhit de olie in een grote koekepan.Bak de gehaktballetjes,afhankelijk van het formaat in 3 tot 4 min.rondom goudbruin****
liske zegt: