KookJij
Lees meer Lees minder

Pasen

Op deze pagina, speciaal voor de kleintjes, vind je de leukste en lekkerste paasrecepten om vóór of mét je (klein)kind te maken. Een zelfgebakken paasbrood mag natuurlijk niet ontbreken!

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Subcategorie
Filters worden geladen

Pasen1 recepten

  1. Advocaat-ijstaart
    Advocaat-ijstaart
    Ingredienten: 1 pak bokkenpootjes ( koek, 200 g ), 2 eetlepels abrikozenjam, 2 x 200 ml slagroom, 6 eetlepels fijne suiker, 400 ml slagroom, chocolade om te garneren, b.v. paaseitjes
  2. Gargamels kaas toverpot
    Gargamels kaas toverpot
    Ingredienten: 1 stokbrood, 1 schaal witte druiven pitloos (500 g), 1 bakje cherrytomaatjes (250 g), 1 komkommer, 1 1/2 eetlepel boter, 1 1/2 eetlepel bloem, 250 ml melk, 400 g geraspte kaas, 1/2 eetlepel citroensap
  3. Baksmurfs paddenstoelenbos
    Baksmurfs paddenstoelenbos
    Ingredienten: 400 g farfalle (pasta), 1 kleine kropsla, 2 bakjes paddestoelenmelange (a 200 g), 1 zakje verse bieslook (25 g), 1 zakje notenmelange, gezouten (150 g), 3 eetlepels olijfolie, 1/2 flesje kookroom light (a 250 ml)

  1. Advocaattrifle met aardbeien
    Advocaattrifle met aardbeien
    Ingredienten: 125 gram lange vingers of (4 plakken cake), 250 gram aardbeien, 1 sinaasappel, 2 dl advocaat, 1 dl slagroom, poedersuiker, 100 gram mascarpone
  2. Gevlochten Broodmandjes
    Gevlochten Broodmandjes
    Ingredienten: Voor het deeg:, 1 kg bloem, 2 zakjes Dr. Oetker Gist, een snufje zout, 150 g suiker, 1 zakje Dr. Oetker Vanillesuiker, 4 tl Dr. Oetker Citroen Aroma, 2 eieren, 50 g gesmolten boter, 500 ml lauwwarme melk, Dr. Oetker Geba...
  3. Paaseitjes gevuld met granité van frambozen
    Paaseitjes gevuld met granité van frambozen
    Ingredienten: 250 g frambozencoulis (kant-en-klaar), 200 ml water, 75 g suiker, citroensap (van een halve citroen), 4 paaseitjes (middelgroot), frambozen
  4. Paasterrine
    Paasterrine
    Ingredienten: 5 eieren, 1 kleine ui, 1 el olijfolie, 3 takjes peterselie, 4 sneetjes witbrood, 600 g kipfilet, 1 tl tijm, 150 g grillham, zout en versgemalen peper, 1 bakje tuinkers
  5. Sinaasappelcarpaccio met meloen + proseccosabayon
    Sinaasappelcarpaccio met meloen + proseccosabayon
    Ingredienten: 2 grote sinaasappels, 2 eetl. sinaasappellikeur, versgemalen peper, 1 canteloupe meloen, 3 eierdooiers, 3 eetl. suiker, 150 ml Prosecco of Cava
  6. Paasbroodje voor groot en klein
    Paasbroodje voor groot en klein
    Ingredienten: - 2 hard gekookte eikes, - 1 kg kalfsgehakt, - chapelure, - 1 eike vers van de pers, - 100 gram zongedroogde tomaten, - 100 gram rucola, - cayennepeper, - olijfolie, - boter
  7. Jamaican Easter Bun
    Jamaican Easter Bun
    Ingredienten: 120 gram boter/margarine, 450 gram cakemeel, 3 eieren, 100 ml melk, 1 zakje bakpoeder, 250 gr bruine basterd suiker, 1/4 theel. nootmuskaat, 100 gram krenten, 100 gram rozijnen, 100 gram gedroogd fruit, klein gesneden (b...
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Cannelloni met gehakt en kaas van bij ons
    Cannelloni met gehakt en kaas van bij ons Categorie Pasta's
    . Ingredienten: 16 cannelloni, 400 g gemengd gehakt, 800 g tomatenblokjes uit blik, 1 ui, 2 teentjes knoflook, geperst, 2 el fijngehakte peterselie, 1 el paprikapoeder, 40 g geraspte Mont de Chimay, 100 g schimmelkaas (Bleu Gourmet), 1
  2. Pasta pesto met crispy aardappel
    Pasta pesto met crispy aardappel Categorie Pasta's
    . Ingredienten: 1 grote bloemige aardappel (150 g), 500 g rigatoni, 30 g pijnboompitten, 40 g Parmezaanse kaas, 20 basilicumblaadjes, 1,5 dl olijfolie, 1 teentje knoflook, peper en zout
  3. Courgettetaartje met aardappel en rode paprika
    Courgettetaartje met aardappel en rode paprika Categorie Ovenschotels
    . Ingredienten: 3 vastkokende aardappelen, 2 middelgrote courgetten, 2 rode paprika’s, 4 eieren, 200 ml room, ½ tl gerookt paprikapoeder, 2 el gehakte peterselie, 100 g geraspte kaas, cayennepeper, peper en zout
  4. Courgette, gevuld met aardappelcrème met spek en peterselie
    Courgette, gevuld met aardappelcrème met spek en peterselie Categorie Ovenschotels
    . Ingredienten: 400 g bloemige aardappelen, 100 g gezouten spek, 2 courgettes, 1 sjalot, 2 el gehakte peterselie, 2 el broodkruim, 100 g ricotta, 1/2 dl olijfolie, 50 g boter, 1 kl tijmblaadjes, peper en zout
  5. Gevulde courgette met gehakt en spinazie
    Gevulde courgette met gehakt en spinazie Categorie Vlees
    . Ingredienten: olijfolie, 1 teentje knoflook, 500 g jonge spinazie, 1 tl chilipoeder, 500 g gemengd gehakt, 1 losgeklopt ei, 200 g paneermeel, 80 g Hoevenschapenkaas uit de Vlaamse Ardennen, 2 courgettes, 8 blaadjes basilicum, 1 el oli
  6. Gehaktbrood met verse kruiden en spek
    Gehaktbrood met verse kruiden en spek Categorie Vlees
    . Ingredienten: 2 el olijfolie + extra, 2 uien, 2 wortels, 1 stengel selder, 8 blaadjes verse salie, 4 takjes verse rozemarijn, 120 g hazelnoten, geroosterd, 80 g vers geraspte Parmezaan, 200 g paneermeel, 1 kg varkensgehakt, 2 tl graan