KookJij
Lees meer Lees minder

Pasen

Op deze pagina, speciaal voor de kleintjes, vind je de leukste en lekkerste paasrecepten om vóór of mét je (klein)kind te maken. Een zelfgebakken paasbrood mag natuurlijk niet ontbreken!

Reset filter

Geavanceerd filter

Hoofdcategorie
Subcategorie
Filters worden geladen

Pasen1 recepten

    1. Ingredienten: 1 pak bokkenpootjes ( koek, 200 g ), 2 eetlepels abrikozenjam, 2 x 200 ml slagroom, 6 eetlepels fijne suiker, 400 ml slagroom, chocolade om te garneren, b.v. paaseitjes
    2. Ingredienten: 125 gram lange vingers of (4 plakken cake), 250 gram aardbeien, 1 sinaasappel, 2 dl advocaat, 1 dl slagroom, poedersuiker, 100 gram mascarpone
    3. Ingredienten: - 2 hard gekookte eikes, - 1 kg kalfsgehakt, - chapelure, - 1 eike vers van de pers, - 100 gram zongedroogde tomaten, - 100 gram rucola, - cayennepeper, - olijfolie, - boter

    4. Ingredienten: 5 eieren, 1 kleine ui, 1 el olijfolie, 3 takjes peterselie, 4 sneetjes witbrood, 600 g kipfilet, 1 tl tijm, 150 g grillham, zout en versgemalen peper, 1 bakje tuinkers
    5. Ingredienten: 1 stokbrood, 1 schaal witte druiven pitloos (500 g), 1 bakje cherrytomaatjes (250 g), 1 komkommer, 1 1/2 eetlepel boter, 1 1/2 eetlepel bloem, 250 ml melk, 400 g geraspte kaas, 1/2 eetlepel citroensap
    6. Ingredienten: 120 gram boter/margarine, 450 gram cakemeel, 3 eieren, 100 ml melk, 1 zakje bakpoeder, 250 gr bruine basterd suiker, 1/4 theel. nootmuskaat, 100 gram krenten, 100 gram rozijnen, 100 gram gedroogd fruit, klein gesneden (b...
    7. Ingredienten: 400 g farfalle (pasta), 1 kleine kropsla, 2 bakjes paddestoelenmelange (a 200 g), 1 zakje verse bieslook (25 g), 1 zakje notenmelange, gezouten (150 g), 3 eetlepels olijfolie, 1/2 flesje kookroom light (a 250 ml)
    8. Ingredienten: 250 g frambozencoulis (kant-en-klaar), 200 ml water, 75 g suiker, citroensap (van een halve citroen), 4 paaseitjes (middelgroot), frambozen

    9. Ingredienten: 2 grote sinaasappels, 2 eetl. sinaasappellikeur, versgemalen peper, 1 canteloupe meloen, 3 eierdooiers, 3 eetl. suiker, 150 ml Prosecco of Cava
    10. Ingredienten: Voor het deeg:, 1 kg bloem, 2 zakjes Dr. Oetker Gist, een snufje zout, 150 g suiker, 1 zakje Dr. Oetker Vanillesuiker, 4 tl Dr. Oetker Citroen Aroma, 2 eieren, 50 g gesmolten boter, 500 ml lauwwarme melk, Dr. Oetker Geba...
Zoekresultaten worden geladen

Laatst toegevoegde recepten

  1. Tarte Flambee met Jalapeno
    Tarte Flambee met Jalapeno Categorie Overig
    Een eigen bedachte variant op het gerecht Tarte Flambee, van origine uit de Elzas. Ingredienten: Tarte Flambee deeg (Tante Fannie), Jalapeno, (Rode) ui, Gerookte spekreepjes, Creme Fraiche
  2. Chili con Carne zonder bonen
    Chili con Carne zonder bonen Categorie Overig
    Chili con Carne, maar dan zonder de bonen. Ingredienten: Gehakt, Ui, Knoflook, Chilipoeder, Zout, Peper, Courgette, Paprika, Tomatenblokjes
  3. Gehakttaart met croissantdeeg
    Gehakttaart met croissantdeeg Categorie Overig
    Ik had nog een blikje croissantdeeg staan wat op moest en deze taart van gemaakt Ingredienten: 1 prei , 1 ui, 1 teentje knoflook, 125 gram spekreepjes of blokjes, 300 gram rundergehakt, 1 blikje croissantdeeg, peper en zout uit de molen, cayennepeper, pikante paprikapoeder, ±100 gram geraspte kaas (welke jij lekke
  4. Sambal eieren
    Sambal eieren Categorie Overig
    Ik heb ze ooit een keer gehad bij een Indonesisch restaurant, daar vielen ze erg in de smaak. Nu mijn eigen variant van het recept. Ingredienten: Eieren, Ui, Knoflook, Maizena, Kippenbouillon, Surinaamse sambal, Ketjap Manis, Bruine Basterdsuiker, Olie, Sap van citroen
  5. Provencaalse tonijnmuffins
    Provencaalse tonijnmuffins Categorie Amuse
    Provencaalse tonijnmuffins Ingredienten: John West toninmoot met een vleugjee olijfolie, zelfrijzend bakmeel, ei, melk, olijfolie, geraspte jong belegen kaas, verse Provencaalse kruiden of, gedroogde Provencaalse kruiden, zout, peper
  6. Makreeltaart met kaas en prei
    Makreeltaart met kaas en prei Categorie Warm
    Makreeltaart met kaas en prei Ingredienten: John West Makreelfilets in zonnebloemolie easypeel, bladerdeeg (diepvries), prei, citroen, peterselie, basilicum, bieslook, eieren, slagroom, geraspte jonge kaas, knoflook, olijfolie, zout, peper
  7. Glaasje met tonijnsalade
    Glaasje met tonijnsalade Categorie Amuse
    Glaasje met tonijnsalade Ingredienten: John West Tonijn Inspirations Basilicum, pijnboompittem, dunne stengels bleekselderij, ciabattabroodje, zeezout (molen), kerstomaatjes, peterselie, zout, peper
  8. Courgettesoep met rode zalm
    Courgettesoep met rode zalm Categorie Koud
    Courgettesoep met rode zalm Ingredienten: blikje John West wilde rode zalm, courgette, groentenbouillon, olijfolie, knoflook, slagroom, zout, peper
  9. Bruschetta met gegrilde sardines
    Bruschetta met gegrilde sardines Categorie Amuse
    Bruschetta met gegrilde sardines Ingredienten: John West gegrilde sardines naturel, trostomaten, basilicum, olijfolie extra vierge, knoflook, setvig vloerbrood, versgemalen zout, peper
  10. Deense sandwich met zalmpate
    Deense sandwich met zalmpate Categorie Beleg
    Deense sandwich met zalmpate Ingredienten: John West zalmpate, komkommer, ui, witte-wijnazijn, suiker, zuurdesembrood, mayonaise, dille