KookJij

Khoreshte Karafs

Een heerlijk khoreshte karafs recept uit de wereldkeuken keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie: 20 kCal energie
Waardering:
Herkomst: Iran
Keuken: Wereldkeuken
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Khoreshte Karafs te bereiden

Vlees in stukken snijden.Selderij in stukken van 3cm.snijden. Selderijblaadjes en munt en peterselie goed wassen en afdrogen en fijnhakken.
Uien fijnsnijden, bak het in een pan met olie goudbruin. Voeg vlees met 4 kopjes water toe en laat het een ½ uurje koken.

Bleekselderij in olie fruiten. Dan selderijblaadjes en munt en peterselie samen bakken en aan het vlees toevoegen. Deksel op de pan, nog een half uurtje op zacht vuur laten staan. Dan limoensap toevoegen, paar minuutjes laten staan en is khoreshte karafs klaar.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

saeed Farzad

saeed Farzad zegt:
Ontzettend bedankt voor het delen van de recept,
Ik ga het vanavond proberen, ben erg benieuwd naar.

Saeed