KookJij

Kerstkransjes met geitenkaas en peer

Een heerlijk kerstkransjes met geitenkaas en peer recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Boodschappen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kerstkransjes met geitenkaas en peer te bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd elk plakje deeg in de vorm van een krans. Bestrijk ze met losgeklopt ei en bestrooi ze met amandelstukjes en zeezout. Bak ze in 20 minuten gaar en goudbruin. Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd hem in blokjes. Hak de kruiden (houd een paar mooie takjes achter voor garnering). Snijd de kransjes open en beleg ze met stukjes peer en kaas bestrooid met de kruiden. Bestrooi heel lichtjes met poedersuiker en garneer met een kruidentakje. Bind eventueel een strikje eromheen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst