KookJij

Kaneelroom donuts

Een heerlijk kaneelroom donuts recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Gebak
  2. > Kinderen - Kerst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Rusland
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kaneelroom donuts te bereiden

Klop de eieren samen met een half kopje suiker
(de rest van de suiker vermengen met decottage cheese).
Roer de room erdoor en meng goed. Meng de bloem met het bakpoeder, kaneel en voeg aan de kwark toe. Goed kneden. Vorm vervolgens kleine balletjes nan het deeg en kook ze in verwarmde olie op een laag vuur tot de wrongel gebakken is. Omdraaien als ze loslaten van de bodem van de pan. Laten afkoelen en bestrooi ze met poedersuiker.

Mijn kookverhaal (Svetlana Tsukanova)

Ze zijn niet alleen lekker, maar zien mooi uit , kleine kinderen vinden ze heel aantrekkelijk en eten met plezier omdat ze zo klein zijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

alkien

alkien zegt:
Bovendien... Donuts hebben een gat, dit lijkt meer op oliebollen.... :(
Belle

Belle zegt:
1 glas suiker, 1 beker room, lekker vaag.......groot glas, kleine beker, of andersom?
anouk

anouk zegt:
Het gaat helemaal niet, het is niet gelukt, ik ben boos:?
cato

cato zegt:
Het ziet er goed uit en lekker !!! 1 Vraagje: euhm hoe lang moet de pan met olie op het vuur staan ???? groetjes
Svetlana

Svetlana zegt:
Het is beter Hüttenkäse gebruiken hij is meer stevig dan kwark,ik koop echte kwark in Russeche winkel hij is niet zo waterig.
Jannie

Jannie zegt:
De cottage cheese....wat voor product kan ik het beste gebruiken? Kwark of Huttenkase?
En op welk moment wordt de cottage cheese gemengd met de rest van de produkten?
Svetlana

Svetlana zegt:
De olie moet ongeveer 180 graden zijn,er moet damp vanaf komen dan is de olie op temperatuur.
In een gewoon glas zit 250 gr. met zo een glas moet u rekening houden.Zure room - 200 ml.U moet het ook een klein beetje aanvoelen de deeg moet tussen de hand palmen gedraaid worden. Om kleven te voorkomen, handen met olie insmeren.
R. Binnendijk

R. Binnendijk zegt:
Hoeveel graden dient de olie ongeveer te zijn.
Renske

Renske zegt:
Ziet er lekker uit! Maar hoeveel zit er in 1 glas (suiker en bloem) En moet het een beker zure room van 100 of van 200 ml zijn?