KookJij

Nieuwsbrief aanmelden

Recept voor Kalfsoester met een mosterdnotenkorstje

Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Laat de kalfsoesters op kamertemperatuur komen. Bestrooi ze met zout. Hak de hazelnoten tot grove kruimels. Roer in een kom de verkruimelde noten, de mosterd, de peterselie, de bieslook en het paneermeel door elkaar. Verhit de boter en olie in een koekenpan. Temper de hittebron en bak de kalfsoesters 3 min per kant. Bak het vlees net gaar. Schep het uit de pan en dek toe met aluminiumfolie om het warm te houden. Giet het braadvocht bij het notenmengsel en roer het door elkaar. Besmeer elke kalfsoester met een laagje van dit mengsel. Leg de kalfsoester in een vuurvaste schaal en plaats deze onder de ovengrill. Grill het notenkorstje 1 min. Dien het vlees meteen op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Angelique

zegt:
Heerlijk.
Frans Lievens

zegt:
Dit recept hebben we gisteren gemaakt als voorproef het was heeeeerlijk. 25 april krijg ik 5 eters dan ik het weer
Sylvia Kornet

zegt:
Sandy, wat is het recept of hoe maak ik dan "Sperziebonen met groene asperges en spekjes uit de wok"? Ik wil het zaterdag maken met bovenstaand recept, maar weet niet hoe!! :?
Chris

zegt:
perfect!!!:D
Sandy Schouren

zegt:
Sperziebonen met groene apserges en spekjes uit de wok. En aardappel toefjes uit de oven. Eigenlijk is het goed te combineren met alles. Succes.
Ber;

zegt:
Met wat kan ik dit opdienen
Sandy Schouren

zegt:
Heerlijk! Vorige kerst al een succes. Nu weer op herhaling.