Recept
« Terug naar recepten
					
						Kalfsoester met een mosterdnotenkorstje
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Kalfsoester met een mosterdnotenkorstje
Een heerlijk kalfsoester met een mosterdnotenkorstje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											42
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Onbekend
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Kalfsoester met een mosterdnotenkorstje te bereiden
 Laat de kalfsoesters op kamertemperatuur komen. Bestrooi ze met zout. Hak de hazelnoten tot grove kruimels. Roer in een kom de verkruimelde noten, de mosterd, de peterselie, de bieslook en het paneermeel door elkaar. Verhit de boter en olie in een koekenpan. Temper de hittebron en bak de kalfsoesters 3 min per kant. Bak het vlees net gaar. Schep het uit de pan en dek toe met aluminiumfolie om het warm te houden. Giet het braadvocht bij het notenmengsel en roer het door elkaar. Besmeer elke kalfsoester met een laagje van dit mengsel. Leg de kalfsoester in een vuurvaste schaal en plaats deze onder de ovengrill. Grill het notenkorstje 1 min. Dien het vlees meteen op. 
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Frans Lievens zegt:
Sylvia Kornet zegt:
                    
Angelique zegt: