KookJij

Kaasmousse van Brugge jong

Een heerlijk kaasmousse van brugge jong recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Bruggekaas.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kaasmousse van Brugge jong te bereiden



Gelatine oplossen in warm water.

Dan de yoghurt, de Belgolight Jong, citroenraspsel, gemberpoeder en de honing stevig mixen in de blender.

Dan pas de gelatineoplossing toevoegen en nog eventjes laten draaien.

Het geheel laten koelen.

Eiwit stijfkloppen en dan door het mengsel roeren.

De mousse nog een paar uren in de koelkast plaatsen.

De wafelvormpjes vullen met een weinig fruit en daarop de mousse met een muntblaadje.

Op het bord schikken met nog wat fruit er rond, een paar drupjes honing en wat poedersuiker.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst