KookJij

Kaas-'chips'

Een heerlijk kaas-'chips' recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
  2. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kaas-'chips' te bereiden

- Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
- Rasp de kaas met een fijne rasp.
- Schep op een met bakpapier bekleedde bakplaat bergjes geraspte kaas (ongeveer 1 eetlepel).
- Laat 7-8 minuten smelten in de oven.
- Laat de bakplaat 5 minuten afkoelen buiten de oven zodat de kaaschips harder worden. Leg de chips daarna op keukenpapier om uit te lekken.
- Bewaar in een luchtdicht-afgesloten doos zodat ze knapperig blijven.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst