Recept
« Terug naar recepten
					
						Kaas-'chips'
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Kaas-'chips'
Een heerlijk kaas-'chips' recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									L Broers
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									10 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Koud
- > Makkelijk & snel - Koud
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											2
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Kaas-'chips' te bereiden
 - Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.
- Rasp de kaas met een fijne rasp.
- Schep op een met bakpapier bekleedde bakplaat bergjes geraspte kaas (ongeveer 1 eetlepel).
- Laat 7-8 minuten smelten in de oven.
- Laat de bakplaat 5 minuten afkoelen buiten de oven zodat de kaaschips harder worden. Leg de chips daarna op keukenpapier om uit te lekken.
- Bewaar in een luchtdicht-afgesloten doos zodat ze knapperig blijven.
 
									- Rasp de kaas met een fijne rasp.
- Schep op een met bakpapier bekleedde bakplaat bergjes geraspte kaas (ongeveer 1 eetlepel).
- Laat 7-8 minuten smelten in de oven.
- Laat de bakplaat 5 minuten afkoelen buiten de oven zodat de kaaschips harder worden. Leg de chips daarna op keukenpapier om uit te lekken.
- Bewaar in een luchtdicht-afgesloten doos zodat ze knapperig blijven.
 
                    





 
					