Ik hou erg van spare ribs, zodoende.
Iedereen die een leuk recept heeft, kan het bij mij komen uitproberen!  Geen probleem!
									
Recept
« Terug naar recepten
					
						In donker bier en mosterd gemarineerde runderribben
						PT60M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			In donker bier en mosterd gemarineerde runderribben
Een heerlijk in donker bier en mosterd gemarineerde runderribben recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hans de vos
								
																
									Bereidingstijd:
									 60 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											6
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Amerika
								
																								
									Keuken:
									Amerikaanse
								
																								
									Bron:
									Specerijen 
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe In donker bier en mosterd gemarineerde runderribben te bereiden
 Meng suiker, bier en andere ingredienten (excl boter), in een ruime kom, totdat de suiker is opgelost en giet dit over de ribben.
Laat 2 uur marineren.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Braad het vlees gedurende 50 min in een bakblik.
Zet het bakblik met het braadvocht op het vuur en warm het door.
Klop boter erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Schik de ribben op 4 borden, bedruip met warme saus en serveer mer gebakken aardappels en gestoomde groenten.
  
										Laat 2 uur marineren.
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Braad het vlees gedurende 50 min in een bakblik.
Zet het bakblik met het braadvocht op het vuur en warm het door.
Klop boter erdoor en breng op smaak met zout en peper.
Schik de ribben op 4 borden, bedruip met warme saus en serveer mer gebakken aardappels en gestoomde groenten.
 
                    

 
					