KookJij

Ijssushi

Een heerlijk ijssushi recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ijssushi te bereiden

Laat vier bolletjes roomijs zacht worden in de koelkast.
maak een beslag van de eieren, bloem en melk en bak hier 2 pannenkoekjes van.
Neem twee afgekoelde pannenkoekjes en bestrijk ze rijkelijk met het zacht geworden ijs.
Rol de pannenkoekjes op en laat ze opstijven in de diepvries (een half uurtje moet volstaan).
Haal de pannenkoekenrolletjes uit de diepvries en snijdt ze in stukjes van ongeveer vier centimeter.
Een cocktailprikker erdoor en klaar is je ‘ijssushi’.




Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

wim

wim zegt:
het was een succes Marijke, het was even wennen want wat een boer niet kan dat eet ie niet,gelukkig had ik uit voorzorg een dubbel portie gemaakt,en heb ik recept moeten copieèren.:);):p