KookJij

Heilbot met Koud Kruidensausje

Elke stevige witvis kun je hiervoor gebruiken en het sausje kan ook bij gegrilled vlees.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Famile
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Heilbot met Koud Kruidensausje te bereiden

  1. Maak een mix van de 60 cc olie, citroensap, ui, knoflook, platte peterselie en lombok. Roer dat goed door.
  2. Smeer de visfilets in met olifolie en zour en peper ze. Gril de filets in een minuut of tien gaar.
  3. Dien de visjes op met de kruidensaus.
  4. Geef er gebakken aardappeltjes en een tomatensalade bij.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Droge witte wijn of een stevige rosé wijn

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst