Recept
« Terug naar recepten
					
						hamlappen met oosterse perziksaus
						PT25M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			hamlappen met oosterse perziksaus
Een heerlijk hamlappen met oosterse perziksaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 25 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											6
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									vlees.nl
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe hamlappen met oosterse perziksaus te bereiden
    Pel de ui en snipper deze fijn. Laat de perziken in een zeef uitlekken en vang het perziksap op. Snijd de vruchten in kleine blokjes. Verhit 2 eetl olie in een pan en fruit de ui 3 minuten met het komijnzaad, de gember .kaneel en de tomatenpuree. Voeg de perzikblokjes en het sap aan het uienmengsel toe en laat de saus 15 minuten zachtjes koken. Dep de hamlappen droog met keukenpapier en kruid het vlees met peper en de overige olie. Verhit de grillpan en grill hierin de hamlappen in 8 minuten goudbruin en gaar.Breng de perziksaus op smaak met zout en peper.    
									 
                    





 
					