KookJij

Goulashsoep

Een heerlijk goulashsoep recept uit de balkan keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 65 min
Personen: 4-6 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Hongarije
Keuken: Balkan
Bron: Libelle Wintersoep
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Goulashsoep te bereiden

1. Braad het stoofvlees kort rondom aan op een hevig vuur. Doe er de ui, knoflook en het paprikapoeder bij. Schep goed om en roerbak 1 minuut. Schenk er een kop bouillon bij. Laat 40 minuten stoven onder deksel.
2. Voeg de rest van de bouillon, de aardappels, het kruidentuiltje en de komijnzaadjes toe. Laat 10 minuten zacht koken met deksel.
3. Neem het kruidentuiltje weg. Kruid naar smaak bij met peper en zout. Werk af met verse tomaatblokjes en gehakte bladpeterselie. Serveer goed heet.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst