Recept
« Terug naar recepten
					
						Gnocchi due
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gnocchi due
Een heerlijk gnocchi due recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Ronny Henri Szostek
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Italie
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Ronny Henri Szostek
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gnocchi due te bereiden
Was de aardappelen en kook ze vervolgens gaar. Schil ze, en pureer ze, samen met de boter, eidooier, zout en peper. Doe de puree over in een deegmachine en laat op stand 1 draaien en voeg beetje bij beetje de Parmezano en de bloem toe tot een deeg is bekomen. Haal uit de deegmachine en plaats het deeg op een bebloemde oppervlakte. Kneed totdat het deeg homogeen en vast is. Rol uit en snij stukjes van 3 centimeter zoals boven beschreven staat. Gooi de kaasgnocchi in kokend water en als ze boven komen zijn ze klaar.
Gnocchi Marinara:
Verhit de olijfolie en voeg knoflook en chili peperen en Sauteer alles enkele minuten. Voeg de tomaten in blik toe, basilicum, knoflook, peterselie en zout en peper en laat zachtjes koken gedurende 8 minuten.
									Gnocchi Marinara:
Verhit de olijfolie en voeg knoflook en chili peperen en Sauteer alles enkele minuten. Voeg de tomaten in blik toe, basilicum, knoflook, peterselie en zout en peper en laat zachtjes koken gedurende 8 minuten.
 
                    





 
					