KookJij

Gevulde varkenshaas

Een heerlijk gevulde varkenshaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde varkenshaas te bereiden

Varkenshaas in de lengte doorsnijden maar net als bij een broodje net niet helemaal.
Peper en zout er op, Serranoham op het open geklapte deel leggen, daarop salie, dichtklappen vastbinden met touw, waarbij je het dunne puntje terug vouwt, anders wordt dat te droog.
Vlees aanbraden, ± 20 minuten zachtjes braden.
Vlees uit de pan, aanbaksel in de pan los roeren met een beetje witte wijn.
Vlees van touw ontdoen en dan in mooie plakjes snijden en een beetje bedruipen met de jus.
Lekker met zuurkool.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bengel6300

bengel6300 zegt:
Hello Sjouk Keyzer, een zeer lekker gerechtje. ook al eens gemaakt en het viel goed in de smaak en niet droog:D