KookJij

Gevulde paprika met gehakt, geitenkaas en tros tomaatjes

Dit recept past uitstekend in een low-carb dieet en is erg lekker!
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: lowcarbrecepten.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde paprika met gehakt, geitenkaas en tros tomaatjes te bereiden

- verwarm de oven voor op 180 graden
- bak het gehakt rul in 1 el olijfolie + gehaktkruiden en voeg halverwege de knoflooksaus toe om verder te bakken
- zet het vuur laag als het gehakt klaar is
- snij de tros tomaatjes door de helft voeg dit toe
- snij de geitenkaas in blokjes en voeg dit ook toe
- laat het geheel nog even 5 minuten op laag vuur bakken tot het een smeuïge vulling is geworden
- snijd het ‘dakje’ van de paprika en verwijder de kern en het wit
- vul de paprika met het mengsel van gehakt, tomaatjes en geitenkaas
- zet het dakje op de paprika en plaats het geheel op een bakplaat
- bak 15 minuten in de oven

- 5 minuten voor de paprika klaar is, verhit een koekenpan met wat olijfolie
- leg een trosje met tomaatjes aan de steel in de pan
- laat de tomaatjes op laag vuur even in hun eigen vel heet worden

Serveer de paprika en tomaatjes samen op een bord

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Els Meeuwsen

Els Meeuwsen zegt:
Meegenomen en gaan maken natuurlijk!!!
Gea Bruining

Gea Bruining zegt:
Lekker!!! Vooral lowcarb hou ik wel van :)
Dank je wel!!
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Welkom Jeroen, tof gerechtje blijkbaar hebben we elkaar al ergens ontmoet ;-)