Recept
« Terug naar recepten
					
						Gevulde aardappeltjes met peterselieboter
						PT15M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gevulde aardappeltjes met peterselieboter
Gevulde aardappeltjes met kruidenboter. Weer eens iets anders dan gewone aardappelen en heel goed voor te bereiden. Leuk bijgerecht bij een etentje met gasten.
            
            
					
									Recept van:
									Petra Wiggers
								
																
									Bereidingstijd:
									 15 min
								
								
									Personen:
									6 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Overig
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Duitsland
								
																								
									Keuken:
									Europese
								
																								
									Bron:
									Duits kooktijdschrift Essen & Trinken april 2009
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gevulde aardappeltjes met peterselieboter te bereiden
- Aardappelen wassen en in water met zout plm. 15 - 20 minuten gaar koken.
 - Aardappelen afgieten, met koud water afspoelen en pellen.
 - Aardappelen met een klein mesje uithollen. 1/2 cm brede rand laten staan.
 - Het aardappelkruim uit de aardappelen grof hakken en met boter, peper, zout en peterselie door elkaar mengen.
 - Aardappelen vullen met het aardappelkruimmengsel.
 - Aardappelen onder een hete grill plm. 4 - 5 minuten goudbruin grillen.
 
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Leuk en lekker bijgerecht bij een speciaal etentje met gasten.
									
                    