Recept
« Terug naar recepten
					
						Geroosterde kippenvleugeltjes met Zaanse mosterd
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Geroosterde kippenvleugeltjes met Zaanse mosterd
Een heerlijk geroosterde kippenvleugeltjes met zaanse mosterd recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Janny van der Wal
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											6
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Geroosterde kippenvleugeltjes met Zaanse mosterd te bereiden
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Leg de kippenvleugeltjes/drumsticks in een grote kom en bestrooi deze met zout en peper.
Schep de olijfolie en mosterd er doorheen. Wrijf alles goed in het vlees.
Verdeel de kip gelijkmatig over de bakplaat. Rooster de kip in het midden van de oven in een half uurtje goudbruin en gaar. Schep ze intussen een paar maal snel om; de mosterd mag niet verbranden.
Doe de kip op een schaal en strooi de peterselie er overheen.
									Leg de kippenvleugeltjes/drumsticks in een grote kom en bestrooi deze met zout en peper.
Schep de olijfolie en mosterd er doorheen. Wrijf alles goed in het vlees.
Verdeel de kip gelijkmatig over de bakplaat. Rooster de kip in het midden van de oven in een half uurtje goudbruin en gaar. Schep ze intussen een paar maal snel om; de mosterd mag niet verbranden.
Doe de kip op een schaal en strooi de peterselie er overheen.
                    
HENNY zegt: