Recept
« Terug naar recepten
					
						Gemarineerde pikante ribbetjes met rijst
						PT40M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gemarineerde pikante ribbetjes met rijst
Een heerlijk gemarineerde pikante ribbetjes met rijst recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 40 min
								
								
									Personen:
									1 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Hoofdgerechten - Vlees
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											8
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Cas Spijkers
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gemarineerde pikante ribbetjes met rijst te bereiden
Hak de uien fijn en doe deze samen met de knoflook,de sojasaus,de azijn,de bakgember en de varkensribben in een grote kom.Laat 24 uur marineren.Verwarm de kippenbouillon in een grote pan en voeg de varkensribbetjes met de marinade toe.Laat 5 minuten zachtjes koken.Draai het vuur uit en laat de ribbetjes in het kookvocht afkoelen.Zeef vervolgens de koude saus en laat deze inkoken tot een kwart.Verwarm de oven tot 180 graden.Leg de ribben op een bakplaat,bestrijk ze met de ingekookte saus en besprenkel ze met olijfolie.Schuif de bakplaat 15 minuten in de oven.Kook de rijst en maak de sla schoon.Snijd de tomaten en augurken in stukjes en meng deze door de sla.Maak een vinaigrette door alle daarvoor genoemde ingrediënten te mengen,schep deze door de sla en serveer meteen.
									
                    
seniorplus zegt: