KookJij

gemarineerd rundvlees

Een heerlijk gemarineerd rundvlees recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 180 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wokken
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Korea
Keuken: Oosterse
Bron: roerbakken--------Kruidvat
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe gemarineerd rundvlees te bereiden

vlees in repen snijden en 3 uur marineren in ijskast-
3uur braden, uitgelekt met gesneden uien -en marinade weer toevoegen-
een halve l. water of bouillon erbij doen, geregeld omzetten.............

Mijn kookverhaal (riet vloemans)

honing ipv suiker toevoegen

met biefstukrepen in 10 min.klaar !

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

riet vloemans

riet vloemans zegt:
katastroof ,het is afhankelijk van het soort rundvlees, maar minstens 2 uur is normaal:)
katasroof

katasroof zegt:
Sorry , maar drie uur stoven,krijg je dan geen schoenzolen , dat is wel lang hoor.:(