KookJij

Gekleurde minigroenten

Een heerlijk gekleurde minigroenten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 55 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: A.H.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gekleurde minigroenten te bereiden


Breng in een steelpannetje de olijfolie met de ansjovis en de knoflook tegen de kook aan. Laat het 45 minuten gaar worden, zonder te koken. Snijd de venkelknol in blokjes en houd wat loof apart. Schep de blokjes groenten door elkaar en schep in 8 glaasjes. Pureer de ansjovis-knoflookolie en giet per glaasje 2 theelepels olie over de groenten. Garneer met de venkelloof. Gebruik de resterende olie als (brood)dip.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst