KookJij

Gegrilde lamsfilet met provencaalse kruiden

Een heerlijk mals stukje vlees voor op de grill of de bbq!
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gegrilde lamsfilet met provencaalse kruiden te bereiden

Marineer het vlees en laat een nachtje rusten in de frigo. Grill of leg het vlees op de bbq.
Deze malse lamsfilet werd geserveerd met aardappelen opgebakken met brocolli en tomaat en evenzeer een fris slaatje van tomaat en brocolli. Deze twee gerechten te vinden op mijn recepten pagina.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst