KookJij

Gebraden gehakt met tapenade

Heerlijk gerecht! Gisteren gekookt en er is uitermate van genoten. Perfect als voorgerecht of bij pasta!
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: Tajine.nl
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebraden gehakt met tapenade te bereiden

Doe alle ingrediënten voor de tapenade behalve de olijfolie in de blender. Voeg de olijfolie toe tijdens het draaien, net zolang deze smeuïg wordt. Ui en kesbour fijnsnijden. Gehakt kruiden, kesbour en ui bij het gehakt. Van het gehakt rolletjes draaien. Gehakt in koekenpan, zonder olie braden. Tapenade kan je opwarmen, maar koud is het ook lekker.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna

Anna zegt:
Hoi Gerrie,
Het schijnt een soort Marokkaanse peterselie te zijn. Te koop bij de toko.
Groetjes,
Anna.:D
wouros

wouros zegt:
Wat is kesbour? Bedoel je Ras el Hanout?

Kan het in geen enkel Marokkaans kookboek vinden.
chefjeff

chefjeff zegt:
Heerlijk gerecht! Gister gekookt en er is uitermate van genoten. Perfect als voorgerecht op bvb pasta!