KookJij

Gebakken zeebaars met zoete rode peper

Een heerlijk gebakken zeebaars met zoete rode peper recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Marokko
Keuken: Afrikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gebakken zeebaars met zoete rode peper te bereiden

halveer de pepers in de lengte en verwijder de zaadlijsten.Snijd de pepers in flinterdunne,lange reepjes.Breng in een pan de appelsap aan de kook.Voeg de peperreepjes toe en laat dit 5 min.zachtjes koken,waardoor ze iets minder pittig van smaak worden.Wrijf ze zeebaarsfilets aan de witte kant in met peper en zout.Verhit de olijfolie in een koekepan en leg de zeebaarsfilets met de velkant in de olie.Bak de filets 4-6 min op hoog vuur keer ze voorzichtig om en bak ze nog 2-4 min.bruin en gaar.Verdeel de bieslook in het midden over 4 borden.Neem de reepjes peper uit het appelsap en laat ze uitlekken.Leg de zeebaarsfilets met de witte kant naar boven op de bieslook en schep de reepjes peper erover.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst