Recept
« Terug naar recepten
					
						Gebakken witlof met druiven en vis
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Gebakken witlof met druiven en vis
Een heerlijk gebakken witlof met druiven en vis recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Tania Heeren
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									1 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											8
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Gebakken witlof met druiven en vis te bereiden
In een koekenpan olie verhitten. Bruine suiker uitstrooien over de bodem en daarop de halve struikjes witlof leggen. Af en toe draaien. Een deksel gebruiken om de witlof af te dekken. Na vijf minuten de deksel weer verwijderen en de druiven in de pan meewarmen. In een andere pan in weinig olie de vis garen (niet langer dan 4-5 minuten). De witlof op het bord scheppen en licht aromat strooien. Daarna de druiven over de witlof verdelen. De vis naast de witlof schikken. 
									 
                    
 
					