Recept
« Terug naar recepten
					
						Garnalen en Eieren met Curry Madras
						PT60M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Garnalen en Eieren met Curry Madras
Een heerlijk garnalen en eieren met curry madras recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Jan A van der  Hoeden
								
																
									Bereidingstijd:
									 60 min
								
								
									Personen:
									4 - 6 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Bijgerechten - Overig
- > Snacks - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											1
										
																			
								
																
									Herkomst:
									India
								
																								
									Keuken:
									Oosterse
								
																								
									Bron:
									Familie
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Garnalen en Eieren met Curry Madras te bereiden
  1).Fruit de ui, de knoflook en appel aan in de olie, totdat de ui glazig ziet.
2).Schep nu de bloem er over en roer nog eens goed door. Nu gaat het tomatenconcentraat er bij. Roer goed door.
3).Nu wordt al roerend in een dun straaltje de kokosmelk er bij gegoten, daarna de suiker en dan het limoensap.
4).Nu de flinke lepel Madras curry en blijven roeren. Afmaken op smaak met het koshere zout en de vers gemalen zwarte peper. Het moet nu een romige vloeistof zijn die best 10 minuten mag pruttelen.
5).Nu gaan de eieren en garnalen er bij en laten we het geheel nog eens 10 - 15 minuten pruttelen.
										2).Schep nu de bloem er over en roer nog eens goed door. Nu gaat het tomatenconcentraat er bij. Roer goed door.
3).Nu wordt al roerend in een dun straaltje de kokosmelk er bij gegoten, daarna de suiker en dan het limoensap.
4).Nu de flinke lepel Madras curry en blijven roeren. Afmaken op smaak met het koshere zout en de vers gemalen zwarte peper. Het moet nu een romige vloeistof zijn die best 10 minuten mag pruttelen.
5).Nu gaan de eieren en garnalen er bij en laten we het geheel nog eens 10 - 15 minuten pruttelen.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
DIEN OP : We geven hierbij witte rijst en een frisse salade van bv komkommer
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
 
									deuxchapeaux zegt:
Wij noemen thuis grof onbehandeld zeezout ook wel kosher zout, van daar.
Jan A.
 
									lilith zegt:
 
                    





 
					
lilith zegt: