Recept
« Terug naar recepten
					
						Flensjes met verse blauwe bessen
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Flensjes met verse blauwe bessen
Heerlijk die grote ronde blauwe parels. Als ik ze weer zie kan ik ze niet laten liggen.
Het lekkerste zijn ze natuurlijk vers, een geweldige combinatie met ijs maar nog veel lekkerder als je er dan ook nog eens warme flensjes bij maakt.
Doe er nog een dot slagroom bij en je hebt echt een toetje om van te genieten.
            
            
					
									Recept van:
									Wilmie Willemse
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									5 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Nagerechten - Koud
- > Nagerechten - Warm
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Eigen recept
								
																								
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Flensjes met verse blauwe bessen te bereiden
- Klop het ei in een mengkom en voeg er de melk aan toe.
- Doe dan de bloem erbij en blijf goed kloppen zodat er geen klontjes ontstaan.
- Zout erbij.
- Bak de flensjes en serveer ze met slagroom, ijs en de blauwe bessen.
- Strooi er eventueel nog poedersuiker overheen.
 
                    




 
					
