KookJij

Doperwtensoep met gerookte paling en La Trappe

Een heerlijk doperwtensoep met gerookte paling en la trappe recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Doperwtensoep met gerookte paling en La Trappe te bereiden

Verhit de olie en fruit de fijngehakte sjalot,bleekselderij en wortel hierin.Voeg de dorerwten en de gevogeltefond toe en laat het geheel 20 min zacht stoven met de deksel op de pan.Pureer de groenten zeer goed,draai door een grove zeef.Voeg 10 min voor het uitserveren de fijngehakte bladpeterselie,het bier en de los geslagen crème fraïche toe.Zachtjes kort laten koken.Breng op smaak met peper en zout.Snij de paling in stukjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst