KookJij

Crostini met tuinbonen, peer en pecorino

Een heerlijk crostini met tuinbonen, peer en pecorino recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Crostini met tuinbonen, peer en pecorino te bereiden

Snijd het brood schuin in twaalf lange dunne sneetjes, bestrijk ze met knoflook en olijfolie en leg ze op een bakplaat. Bak ze ca. 10 minuten in een op 190° C. voorverwarmde oven tot ze goudbruin en knapperig zijn.
Blancheer de bonen 3 minuten in kokend water. Giet ze af en laat ze schrikken in koud water. Wrijf met uw vingers de velletjes eraf.
Prak ze grof en voeg wat olijfolie en naar smaak zout en peper toe.

Schil de peren en snijd het vruchtvlees in blokjes. Besprenkel ze met wat balsamica azijn en schep alles goed door.
Rasp de kaas grof.

Beleg de crostini met wat bonenpuree en daarop wat peer en daarop wat geraspte kaas.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst