Recept
« Terug naar recepten
					
						Crostini met grijze garnaaltjes en Philadelphia na
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Crostini met grijze garnaaltjes en Philadelphia na
Een heerlijk crostini met grijze garnaaltjes en philadelphia na recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									hemelhuisje
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Crostini met grijze garnaaltjes en Philadelphia na te bereiden
Rooster de sneetjes brood en snijd er vervolgens rondjes uit.
Besmeer de toastjes met een goeie laag Philadelphia light.
Leg op het eerste toastje een toefje waterkers, die je even door de vinaigrette hebt gehaald en een paar blokjes tomaat.
Afdekken met een tweede toastje, ook weer besmeerd met de light kaas.
Garneer met geplet hardgekookt ei en grijze garnaaltjes.
Weer afdekken met een toastje en de bovenzijde mooi afwerken met een flinke toef Philadelphia kaas, een gepocheerd kwarteleitje, wat zongedroogde tomaat en wat blokjes verse tomaat. .
Werk af met een sliert komkommer en wat roze peperbolletjes.
Je kan ook om gemakkelijk te serveren er een prikker erdoorheen steken.
 
 
									Besmeer de toastjes met een goeie laag Philadelphia light.
Leg op het eerste toastje een toefje waterkers, die je even door de vinaigrette hebt gehaald en een paar blokjes tomaat.
Afdekken met een tweede toastje, ook weer besmeerd met de light kaas.
Garneer met geplet hardgekookt ei en grijze garnaaltjes.
Weer afdekken met een toastje en de bovenzijde mooi afwerken met een flinke toef Philadelphia kaas, een gepocheerd kwarteleitje, wat zongedroogde tomaat en wat blokjes verse tomaat. .
Werk af met een sliert komkommer en wat roze peperbolletjes.
Je kan ook om gemakkelijk te serveren er een prikker erdoorheen steken.
 
                    



 
					