KookJij

Confituur van braambessen en perziken

Een heerlijke combinatie.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Confituur van braambessen en perziken te bereiden

  1. Verwijder de schil en pit van de perzik snij het fruit in kleine blokjes. Neem een grote kookpot de braambessen en perziken toevoegen samen met de suiker. Breng aan de kook zorg dat de confituur op het kookpunt blijft. Regelmatig roeren en afschuimen na +/- 60 min als de gewenste dikte is bereikt de potjes vullen met de confituur deksel erop en laat nu maar afkoelen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst