Recept
« Terug naar recepten
					
						Confituur van braambessen en perziken
						PT60M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Confituur van braambessen en perziken
Een heerlijke combinatie.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 60 min
								
								
									Personen:
									10 personen
								
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke, Elmo & Blondy
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Confituur van braambessen en perziken te bereiden
- Verwijder de schil en pit van de perzik snij het fruit in kleine blokjes. Neem een grote kookpot de braambessen en perziken toevoegen samen met de suiker. Breng aan de kook zorg dat de confituur op het kookpunt blijft. Regelmatig roeren en afschuimen na +/- 60 min als de gewenste dikte is bereikt de potjes vullen met de confituur deksel erop en laat nu maar afkoelen.
 
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									
                    