KookJij

Chocoladekoek

Een heerlijk chocoladekoek recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 70 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
  2. > Kinderen - Traktatie
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: solo.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chocoladekoek te bereiden

Klop de eieren los met de suiker. Smelt de chocolade en de Solo en roer dit samen met de suiker door het eimengsel.
Breek de petit beurrekoekjes in fijne stukjes. Meng ze vervolgens met het chocolademengsel. Bedek een vorm met bakpapier en doe hierin het mengsel. Laat afkoelen in de koelkast.
Verdeel de koek in tamelijk kleine blokjes, want de koekjes zijn redelijk zwaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

svermaut

svermaut zegt:
@derbyke - tnx voor de hulp
@karin - blij dat ik deze trip 'down mamory lane' nog eens kon en mocht laten maken. Veel plezier!
derbyke

derbyke zegt:
Hallo Karin, Solo is in belgië een merk van bakboter.Fijn hé memory's te kunnen ophalen als je een recept tegen komt :);):p
karin

karin zegt:
Volgens mij is dit een recept dat mijn moeder heel vroeger maakte. Maar wat is solo? Is dat een soort boter?
Leuk dat ik dit recept hier vind. Brings back memory's.
Groetjes, Karin.