KookJij

Bruchetta met tartaar van bospaddenstoelen

Een heerlijk bruchetta met tartaar van bospaddenstoelen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
  2. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: solo.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bruchetta met tartaar van bospaddenstoelen te bereiden

Maak de bospaddenstoelen goed schoon met behulp van een borsteltje. Als ze erg vuil zijn, kan je ze het best kort in ijskoud water spoelen en ze droogdeppen.
Snijd alle bospaddenstoelen ongeveer op gelijke grootte. Snipper de sjalot heel fijn.
Verhit de Solo Vloeibaar in een pan, laat de Solo in de pan glijden en bak de bospaddenstoelen hierin wanneer de Solo schuimig is. Voeg de sjalotten toe en bak ze even mee.
Laat zoveel mogelijk vocht verdampen en voeg de peterselie toe. Kruid de bospaddenstoelen met peper en zout. Laat even afkoelen en hak de bospaddenstoelen fijn.
Snijd het stokbrood in plakjes en rooster ze onder de grill of kleur ze in een pan met een weinig Solo Vloeibaar. Bestrijk elk toastje lichtjes met het knoflookteentje en verdeel vervolgens de tartaar van bospaddenstoelen over de toastjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst