KookJij

Broodje Pinocchio

Een heerlijk broodje pinocchio recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 8 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
  2. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Broodje Pinocchio te bereiden

Haal de fricandeau bij de slager en laat deze op stand 3 snijden.
Pel de ui en snijd deze in ringen.
Boen de champignons schoon en snijd deze in niet al te dunne plakjes.
Girasol ( zonnebloemolie) samen met de ui en champignons in de koekenpan verhitten op niet al te hoog vuur. Als dit samen kleur krijgt dan de sambal en de ketjap toevoegen, even in laten smoren, dan het rauwe ei toevoegen en iets droog rullen. Alles warm houden, het broodje open gesneden op een bord plaatsen, de fricandeau even 10 sec. verwarmen in de magnetron of oven, deze op het broodje plaatsen zodat het gehele broodje belegd is. Dan als laatste de compositie er over heen doen.
Eet smakelijk

Mijn kookverhaal (Willem van der Jagt)

Zelf houd ik van pittig, dus kijk wat het beste bij je past.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst